miercuri, 8 octombrie 2008

Războiul dintre PL și PLDM: creat de Darie, intensificat de Cristal

Tudor Darie a dat startul unui război între PL și PLDM. Marele analist politic Darie, un începător de fapt în ale politicii, a insinuat un război între PL și PLDM, printr-o acțiune simbolică de protest, întru încetarea atacurilor dintre PL și PLDM.

Prin acest îndemn Darie nu a vrut, probabil, decât să-și facă PR publicației online pe care o conduce , rating-ul său scăzând odată cu trecerea timpului. Mulți nu îl mai asociază pe Darie cu Unimedia. Asta l-a speriat probabil, astfel luând decizia să ne arate cine e stăpânul aici... Îndemnurile sale nu au făcut însă decât vâlvă între cei care au citit articolul.

Nu a trecut mult și același articol trezește bucurii altora. Oleg Cristal a publicat repede un articol în care anunța depre începerea unui nou conflic între PL și PLDM. Marele editorialist comunist, de la Moldova Suverană, anunța bucuros începerea unui război între PL și PLDM. Parcă ar fi un scenariu de film: Cristal în cârdășie cu Darie pentru marginalizarea unor anume partide.

E o antiteză între Darie și acest Cristal, o antiteză vizibilă. Darie este tânărul ingenios, cu suflet românesc, care călătorește prin România și face poze cu Băsescu. Cristal e mai puțin ingenios, dar destul de rigid. La fel ca Darie, călătorește mult, numai că de data asta pe la Moscova. Interesant este că tocmai antiteza dintre PCRM și PPCD a făcut atâția oameni dezamăgiți după ce le-au fost înșelate așteptările.

Poate că totuși această acțiune și aceste insinuări vor duce la prietenia dintre PL și PLDM, însă această prietenie se va face pentru o cauză nobilă: împotriva manipulatorilor, propagandiștilor și a instigatorilor la vrajbă.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Emilia, nu te supara, dar esti penibila. Ai de mancat inca multa mamaliguta ca sa dai aprecieri care merita sa fie luate in calcul :) Sanatate si.... mai ia o carte de citeste

Sawyer spunea...

Anonimule, ar trebui tu multe cartulii sa mai citsti. Mai ales codul bunelor maniere.
Si...se vede ca te simti cu musca pe caciula de ataci in halul asta o domnisoara.

Anonim spunea...

Draga Emilia,
este mai mult un sfat decat un comentariu. Inainte de a scrie asa ceva trebuie sa te gandesti tare bine, pentru ca ceea ce ai facut tu este lipsit de orice morala si bun simt.
Oleg si Tudor sunt adevarati profesionisti,pe cand despre tine nu pot spune acelasi lucru. In primul rand intra in esenta si apoi scrie. Cat despre ingeniozitatea lui Oleg...ai vrea tu sa ai macar 10%.

Sawyer spunea...

Cristale, penibil și jalnic ești tu! Că intri și scrii ca anonim. suferi de narcisism comunist mic ce ești. Fii bărbat odată în viața și publică-ți identitate! Dacă mai sesizez că ataci cu identități ascunse nu te mai salvează nici Mejinschi!

dinnis spunea...

interesant e faptul ca blogul e semnat de emilia, dar raspuns la critici ofera sawer... nu cred ca opiniile mele sunt cele mai profesioniste, dar сel putin, imi pot apara singur ideile, trebuie sa dati dovada de maturitate si sa fiti mai convingatori in ceea ce scrieti, inclusiv si in polemicile cu oponentii...
cat priveste anonimul... fie el cristal sau altcineva, nu ar fi oare mai estetic sa va inzestrati cu un pseudonim care poate si va ascunde identitatea, dar суд putin denota o stabilitate...